První botičky Fare Bare 5011491

Značka: FARE

Nové, moderní a flexibilní lehké barefoot textilní boty

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 8596260194914
695 Kč 574,38 Kč bez DPH
První botičky Fare Bare 5011491
Značka: FARE

Modelová řada Prvních botiček Fare Bare se vyznačuje především dostatečným prostorem v prstové části, flexibilitou a lehkostí. Díky tomu to jsou to dokonalé botičky i pro nejmenší začínající chodce. Boty nijak neomezují vývoj nohy a jsou tak lehké, že děti ani nevědí, že nějaké botičky mají.

Hmotnost bot (celého páru) ve velikosti 19 je pouhých 122g.

Za nás je jedinou nevýhodou to, že se vyrábějí pouze ve velikostech 19-22. Naštěstí potom navazují další velikosti v podobném typu Fare Bare.

Svršková část obuvi je zhotovena z textilního materiálu. Podešev je vyrobena z termokaučuku, který je velmi flexibilní. Tato obuv je proto velmi ohebná nejen příčně, ale i podélně. 

Tyto modely Fare Bare jsou vybaveny dvěma vkládacími stélkami - viz. foto. Horní stélka je funkčně i vzhledově obdobou klasického provedení. Druhá, spodní stélka má za úkol umožnit uživateli doregulovat si potřebný prostor uvnitř obuvi. Velmi snadno se v případě potřeby odstraní a nebo naopak, doplní o další vrstvu. Výhodou tohoto inovativního řešení je to, že odstraněním jedné vrstvy stélek je možné prostor zvětšit.

Doporučení: Fare mají velikosti většinou větší, pokud se tedy například rozhodujete mezi dvěma velikostmi, doporučujeme zvolit tu menší.

  • Typ obuvi: barefoot
  • Tvar botičky: bota vhodná na normální a širší nohy, sednou na ploutvičky
  • Tvar špičky: špička je anatomicky tvarovaná
  • Výška obuvi: nízká
  • Membrána: Ne
  • Opatek: ne
  • Stélka: rovná netvarovaná stélka, vyjímatelná + druhá stélka na možnou doregulaci
  • Podešev: termokaučuk
  • Váha bot: extrémně lehké
  • Materiál: textil
  • Výrobce: Fare, Česká Republika
  • Údržba: Obuv se nesmí prát v pračce ani sušit na topení či v sušičce. Špínu lze čistit vlhkým kartáčkem či hadříkem. Více podrobností na štítku od výrobce

Než si vyberete velikost, doporučujeme se pozorně podívat na podrobný návod měření a tabulku velikostí.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Capáčky a prewalkers
Barefoot: ANO
Barva: Růžová
Podešev: Termokaučuk
Svršek: Textil
Vhodné pro: Normální nárt, Normální a širší nohu
Výška obuvi: Nízká obuv
Zapínání: Suchý zip

V malebné kopcovité krajině ve městě Valašské Klobouky na Zlínsku stojí továrna, kde se vyrábí ty nejlepší boty pro děti.

Od samého začátku byla ve FARE základním atributem kvalita naší obuvi a spokojenost zákazníka. Tato filozofie postupně vedla k vyprofilování značky FARE jako pojmu symbolizujícího serióznost a spolehlivost.

Hlavní zaměření ve FARE je na obuv pro děti. Tomuto programu je věnována dlouhodobě nejvyšší pozornost a jistě není náhodou, že značka FARE si postupně získala dominantní postavení na českém trhu s dětskou obuví.



Jméno samotné značky FARE vzniklo ze začátečních písmen slov: 
Fantazie, Atraktivita, Rentabilita, Elegance. Jsou to pojmy, které jsou pro firmu inspirací k výrobě nových modelů a které ji neustále provázejí.

Firma FARE, spol. s r.o. byla založena v roce 1991, kdy začala s prací ve mzdě. Napřed to byla práce pro italské obuvnické firmy a později, po dosažení určité profesní úrovně, byla hlavním odběratelem rakouská firma. Ta svými neústupnými požadavky na pořádek a kvalitu byla pro FARE, spol. s r.o. nejlepším učitelem.
Mezitím však ve FARE, spol. s r.o. vznikal další program. Nejprve to byl program dětské obuvi a během několika měsíců byl rozšířen o pánskou obuv, později pak dále o dívčí a chlapecké boty...