Zimní obuv Fare Bare 5142201

Značka: FARE

Krásné dívčí barefoot kozačky na dva suché zipy pro dokonalé dotažení

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
20.3.2024
Možnosti doručení
Kód: 8596260200080
1 325 Kč –51 % 645 Kč 533,06 Kč bez DPH
Zimní obuv Fare Bare 5142201
Značka: FARE
Zimní obuv Fare Bare 5142201, Botičkov Chrudim
Výprodej
1 325 Kč –51 %

Modely typové řady FARE BARE se odlišují od běžné klasické produkce především výrazně větším prostorem v prstové části. Mají ambici neomezovat vývoj nohy zejména v přední části chodidla, kde poskytují mnohem větší prostor. Vynikají také svojí lehkostí a vysokou flexibilitou.

Svršek obuvi je zhotoven z přírodní hladce broušené kůže- nubuk. Podšívkový materiál je z textilního materiálu s výbornými sacími vlastnostmi. Podešev je vyrobena z termokaučuku, který je velmi flexibilní. Tato obuv je proto ohebná nejen příčně, ale i podélně.

Hmotnost bot (celého páru) ve velikosti 23 je 236g.

  • Typ obuvi: barefoot
  • Tvar botičky: bota vhodná na normální a širší nohy
  • Tvar špičky: špička je anatomicky tvarovaná, dostatek prostoru v prstové části
  • Výška obuvi: vyšší kotníčkové kozačky
  • Membrána: NE
  • Opatek: měkký opatek
  • Stélka: rovná netvarovaná stélka, vyjímatelná
  • Podešev: termoplastický kaučuk
  • Váha bot: velmi lehké
  • Materiál: broušená kůže - nubuk
  • Výrobce: Fare, Česká Republika
  • Údržba: Obuv se nesmí prát v pračce ani sušit na topení či v sušičce. Špínu lze čistit vlhkým kartáčkem či hadříkem. Více podrobností na štítku od výrobce

Než si vyberete velikost, doporučujeme se pozorně podívat na podrobný návod měření a tabulku velikostí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zimní
Barefoot: ANO
Barva: Tmavě modrá
Svršek: Kůže
Vhodné pro: Normální nárt, Normální a širší nohu
Zapínání: Suchý zip

V malebné kopcovité krajině ve městě Valašské Klobouky na Zlínsku stojí továrna, kde se vyrábí ty nejlepší boty pro děti.

Od samého začátku byla ve FARE základním atributem kvalita naší obuvi a spokojenost zákazníka. Tato filozofie postupně vedla k vyprofilování značky FARE jako pojmu symbolizujícího serióznost a spolehlivost.

Hlavní zaměření ve FARE je na obuv pro děti. Tomuto programu je věnována dlouhodobě nejvyšší pozornost a jistě není náhodou, že značka FARE si postupně získala dominantní postavení na českém trhu s dětskou obuví.



Jméno samotné značky FARE vzniklo ze začátečních písmen slov: 
Fantazie, Atraktivita, Rentabilita, Elegance. Jsou to pojmy, které jsou pro firmu inspirací k výrobě nových modelů a které ji neustále provázejí.

Firma FARE, spol. s r.o. byla založena v roce 1991, kdy začala s prací ve mzdě. Napřed to byla práce pro italské obuvnické firmy a později, po dosažení určité profesní úrovně, byla hlavním odběratelem rakouská firma. Ta svými neústupnými požadavky na pořádek a kvalitu byla pro FARE, spol. s r.o. nejlepším učitelem.
Mezitím však ve FARE, spol. s r.o. vznikal další program. Nejprve to byl program dětské obuvi a během několika měsíců byl rozšířen o pánskou obuv, později pak dále o dívčí a chlapecké boty...